Foci

Nyilasi-góllal nyert a Fradi Újpesten

A  Ferencváros második csapata egygólos győzelmet aratott az Újpest II vendégeként a labdarúgó NB II. pénteki mérkőzésén.

Fakóderbit rendeztek a labdarúgó másodosztály Keleti csoportjában, hiszen az Újpest a Ferencvárost fogadta a Megyeri úton.

Több olyan labdarúgó is pályára lépett a csapatokban, akiket számításba vesznek az első keretben is. Jobban kezdte a találkozóüt az Újpest, mégis a Fradi szerzett vezetést a 17. percben: Gárdos csapta be a lila védőket, a középreadását Nyilasi Bálint, az egykori klasszis fia vágta a kapuba.

A második félidőben Barczi előtt 100 százalékos ziccer adódott, de az újpesti támadó hibázott, a Fradi pedig a 85. percben megbüntette ezt a hibát: a 77. percben előbb kapufát, a 85. percben viszont már gólt lőtt Gárdos

A 91. percben Rubus Tamás már csak szépíteni tudott, nyert a Ferencváros.

Eredmény – Ness Hungary NB II., Keleti csoport, 13. forduló:

Újpest FC II – Ferencváros II 1-2 (0-1)

Újpest II: Floszmann – Szokol, Litauszki, Rubus, Nagy J. – Barczi, Einful, Banai, Kovács D. (Toricska) – Horváth R. (Magos), Szabó B. (Dombai, 57.)

FTC II: Kunsági – Simita, Grúz, Batik, Birtalan – Vass M. (Peszmeg), Busai – Gárdos, Nyilasi (Nehéz), Holman (Kleizer) – Beliczky

Gólszerzők: Nyilasi (17.), Gárdos (85.), illetve Rubus (91.)

Sárga lap: Szabó B. (22.), Kovács D. (34.), Batik (53.), Barczi (68.), Rubus (74.), Banai (86.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik