Foci

Vajon hogyan fogadják van Persie-t az Arsenal drukkerei?

robin van persie (robin van persie)
robin van persie (robin van persie)

Szuperrangadót rendeznek az angol labdarúgó-bajnokságban szombaton. A Manchester United az Arsenalt fogadja pikáns színezékkel.

Egymást érik a csúcsmeccsek Angliában. A Chelsea és a Manchester United kétszer is találkozott egymással az elmúlt pár napban, a bajnokit a United, a Ligakupa-meccset a Chelsea nyerte.

Sir Alex Ferguson együttese most azt az Arsenalt fogadja, amely egy kínkeserves bajnoki siker (1-0 a QPR ellen) egy lélekemelő győzelmet aratott a Reading ellen (0-4 után 7-5).

A United az előző idényben 8-2-re verte az Arsenalt, amely 1896 óta nem szenvedett olyan súlyos vereséget.

A szombati találkozó pikantériája most Robin van Persie személyében keresendő (ő gólt szerzett az említett tavalyi meccsen). A holland támadó 24 millió fontért szerződött a Unitedhez az Ágyúsoktól.

Ez lesz az első alkalom, hogy egykori csapata ellen lép majd pályára a gólvágó, aki a londoni drukkerek első számú kedvence volt júliusig.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere arra kérte a drukkereket, legyenek a fair play szellemében korrektek a játékossal. Sir Alex szerint nem lesz probléma, hiszen nyolc évig szolgálta a londoniakat a támadó.

A menedzserek higgadtak, szinte biztos, hogy a szurkolók nem lesznek azok.

A találkozó magyar idő szerint 13 óra 45 perckor kezdődik, a Digi Sport közvetíti a rangadót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik