Foci

A biztonságot tesztelik Újpesten

nagyító  (nagyító,)
nagyító  (nagyító,)

Megkezdődött az NB I-es labdarúgó stadionok beléptetési és biztonsági rendszereinek tesztelése.

A Magyar Labdarúgó Szövetség minden rendelkezésére álló eszközével arra törekszik, hogy vonzóvá tegye a labdarúgó események látogatását a futball iránt érdeklődők számára, és eközben lehetővé tegye a klubok számára, hogy megfeleljenek a jogszabályoknak is – írja az mlsz.hu.

A most induló infrastruktúra-fejlesztés célja, hogy tartósan megteremtse a lehetőségét annak, hogy a meccsre járás valóban felhőtlen szórakozást jelentsen. A projektnek a tervek szerint 2013. január végén befejeződő első fázisában hat NB I.-es stadiont szerelnek fel korszerű beléptető és biztonsági eszközökkel, melyet a második körben újabb hat stadion követ.

Pénteken az Újpest FC az Egri FC csapatát fogadja a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban. A hazai klub rugalmasságának köszönhetően a pénteki bajnoki mérkőzésre érkezők az új beléptető kapukon haladnak majd át, az új rendszerből kinyomtatott belépőjegyekkel.

A tesztelés időszaka alatt az Újpest FC és az MLSZ a szurkolók támogató együttműködésére számít, és egyben kéri, hogy a szokásosnál korábban érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére, mivel az új rendszer indulása az eddigi beléptetésnél várhatóan hosszabb időt vesz igénybe. Köszönjük minden szurkolónak, aki kilátogat az Újpest-Eger mérkőzésre, és ezzel is segíti tesztelni a rendszert!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik