Foci

Koman mentett pontot a Krasznodarnak

koman-vladimir-fk-krasznodar (koman-vladimir-fk-krasznodar)
koman-vladimir-fk-krasznodar (koman-vladimir-fk-krasznodar)

Az orosz Premjer League 13. fordulójában az FK Krasznodar magyar légiósának köszönhetően mentett pontot a Novgorod ellen.

Koman Vladimir monacói távozását sokan értetlenül fogadták, azonban az idő bizonyítja, a középpályás jól dönött, hiszen pár hónap alatt meghatározó játékosa lett a zöld-fekete alakulatnak, igaz gólt eddig még nem rúgott. Eddig. Ugyanis szombaton ez is megtörtént.

A találkozón egyébként a Novgorod jutott előnyhöz Bibilov révén a 64. percben, majd a számos helyzetet kialakító Krasznodar végül pontot tudott menteni idegenben.

Tegyük hozzá, Koman Vladimir a 78. percben érkezett a pályára, a 79.-ben pedig máris eredményes tudott lenni: egy beadást 11 méterről, ívesen juttatott a léc alá, így a hazaiak hálóőrének esélye sem volt védeni (1-1).

A játéknap másik mérkőzésén, az Alanyija Vlagyikavkaz a Zenitet fogadta. Priskin Tamás együttese – a magyar csatár 75. percet kapott edzőjétől – a félidőben 2-1-re vezetett, Kerzsakov duplájának köszönhetően mégis a szentpéterváriak nyertek 2-3-ra.

Eredmények – orosz bajnokság, 13. forduló
Alanyija Vlagyikavkaz – Zenit Szentpétervár 2-3 (2-1)
Gólszerzők: Khozin (34., 44.) illetve Bystrov (13.), Kerzsakov (71., 89.)

Volga Novgorod – FK Krasznodar 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Bibilov (64.) illetve Koman (79.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik