Foci

Csereemberei nyertek rangadót a Juventusnak

A listavezető Juventus hazai pályán 2-0-ra nyert a Napoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.

A tabella második helyezettje látogatott az elsőhöz, ráadásul jelen esetben a Juventusról és a Napoliról volt szó, szóval igazi rangadóval rajtolt el a játéknap. A játék ugyanakkor már hagyott némi kívánnivalót maga után, helyzetek ugyan akadtak mind a két oldalon, azonban a játékosok rendre elrontották az utolsó húzásokat, így kinézett egy masszív 0-0.

Végül aztán a Juve csereemberei eldöntötték a három pont sorsát: előbb a kisebb sérülést összeszedő Asamoah helyére beszálló Caceres bólintott a hálóba, majd a szintén a kispadról beálló Pogba bombázott az alsó sarokba, így lett 2-0 a meccs vége. Ez volt a francia középpályás első találata a torinói sztárcsapat színeiben.

Azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a két játékos volt a Juve idei 11. és 12. gólszerzője, ami annak ismeretében, hogy a csapat eddig 19-szer talált be a bajnokságban az ellenfeleknek, nem semmi adat.

A Juventus így továbbra is veretlen a bajnokságban, zsinórban pedig ez volt a 47-ik meccse a Serie A-ban, melyen nem talált legyőzőre. A Napoli ebben az idényben elszenvedte első vereségét, így leszakadt a Zebrákról.

Eredmény – Serie A, 8. forduló
Juventus – Napoli 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Caceres (80.), Pogba (82.)

 

Videó – Így nyert rangadót a Juventus:


Juventus 2-0 Napoli footyroom.com by Futbol2101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik