Foci

Komanék továbbjutottak, félbeszakadt a Dinamo meccse

Koman Vladimir kezdőként bő egy órát játszott a Khimki ellen, a Krasznodar pedig 2-1-es győzelmével bejutott az Orosz Kupa nyolcaddöntőjébe.

Már a legjobb 32 között zajlanak a küzdelmek Oroszországban, két magyar érdekeltségű csapat is pályára lépett szerdán. Komand Vladimir kezdőként 63 percet játszott a Krasznodarban, amely 2-1-re nyert a Khimik vendégeként, így bejutott a nyolcaddöntőbe.

Dzsudzsák Balázs ezúttal nem volt ott a Dinamo Moszkva keretében, amely egy szintén fővárosi együtteshez, a Torpedóhoz látogatott. A meccsen a vendégek kétgólos előnyre tettek szert az első félidőben, amire a második felvonás elején érkezett a hazaiak első válasza.

Ekkor azonban a szurkolók petárdázni és tűzijátékozni kezdtek, melynek következtében óriási füst borította be az Eduard Streltsov Stadiont, a játékvezető pedig az öltözőbe rendelte a játékosokat, a mérkőzés félbeszakadt. A nézők egy ideig becsülettel vártak a helyükön a hivatalos bejelentésre, amely végül az lett, hogy ma már biztosan nem folytatódik az összecsapás.

A mérkőzés előtt a stadion közelében tömegverekedés tört ki a csapatok zömében fiatalkorú szimpatizánsai között. A rendőrség az eset után 20 embert vett őrizetbe.

A Priskin Tamást foglalkoztató Alanyija Vlagyikavkaz csütörtökön játszik majd.

Eredmény – Orosz Kupa, a 16 közé jutásért

Khimki – FK Krasznodar 1-2 (0-0)

Torpedo Moszkva – Dinamo Moszkva – az 51. percben, 1-2-es állásnál félbeszakadt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik