Foci

Kijött a lépés a Honvédnak

A Bozsik-stadionban 5 gólt lőtt a hazai csapat a Kaposvárnak az OTP Bank Liga szombati mérkőzésén.

Kemenes Szabolcs visszatért a Honvéd kapujába, négy meccses eltiltást kapott a kapus, most azonnal ott találta magát a kezdőben, nem véletlenül.

A Honvéd az elmúlt fordulóban simán kikapott Debrecenben, így fennállt a veszélye annak, hogy hullámvölgybe kerül azok után, hogy jól kezdte a bajnokságot. Nos, nem így történt.

Remekül játszott az első 45 percben a hazai csapat a Bozsik-stadionban, és a Honvéd azért örülhetett, mert az első három gólban legalább nyolc játékos volt benne: előbb Ivancsics, Diaby és Diarra, aztán Marschall és Johnson, majd Délczeg és Diaby játszott össze az akció legvégén. Szépített ugyan a somogyi csapat, de az első félidő végén ugyanúgy a Honvéd örülhetett, mint a meccs legvégén is.

Igaz ez még akkor is, ha 5-1 után még két gólt tudott szerezni a Kaposvár. Mivel a Debrecen kikapott az Egertől, a Honvédnak kétszeresen is jól jött a szombati siker.

Eredmény – OTP bank Liga

Budapest Honvéd – Kaposvári Rákóczi 5-3 (4-1)

Bozsik-stadion, 1500 néző, vezette: Iványi

Honvéd: Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Debreceni, Baráth – Diarra (Vécsei, a szünetben), Johnson (Etiosa, 69.), Ivancsics, Hidi, Diaby – Délczeg (Vernes, 58.). Vezetőedző: Marco Rossi

Kaposvár: Hajdúch – Okuka (Kovács, 60.), Bank, Zámbó, Pavlovic (Jánvári, 87.) – Vrucina (Diallo, 68.), Safaric, Balázs B., Pedro – Haruna, Oláh. Vezetőedző: Prukner László

Gólszerzők: Diarra (20.), Johnson (30.), Délczeg (33.), Ivancsics (44.), Vécsei (66.), illetve Zámbó (40.), Balázs (75.), Haruna (86.)

Sárga lap: Lovric (61.), Diaby (72.), illetve Zámbó (20.), Pedro (72.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik