Foci

Gyáravatóról EL-meccsre? Vagy inkább a STORY4?

Ma este mutatkozik be az Európa Liga csoportkörében a Videoton. Vajon a kormányfő ott lesz Genkben?

Orbán Viktor a Videoton összes Európa Liga-meccsére és a magyar válogatott vb-selejtezőire is elmegy. A Bors információ szerint már csütörtökön Belgiumba repülhet a miniszterelnök, hiszen kedvenc csapata Genkben játszik.

A kormányfő a lapnak azt mondta: legszívesebben minden meccsen ott lenne, de az, hogy elmegy-e, csak akkor biztos, ha már ott van. „Mindig közbejöhet valami”. A programot nem befolyásolják a meccsek, mert első a munka – tette hozzá a miniszterelnök.

A kormányfő a meccs előtt csütörtökön újabb gyárat avat. Szentgotthárdra megy, ahol az Opel gyártja új flexibilis motorjait.

Az egyetlen nemzetközi porondon talpon maradó magyar klubcsapat, a Videoton az Európa Liga csoportkörében csütörtökön 21.05 órakor kezdi meg szereplését. A mérkőzést a STORY4 televízió 20.45-kor kezdődő műsorában élőben közvetíti, míg online élőképes közvetítésben honlapunk története során először a www.sport24.hu-n követhetik figyelemmel (Az online közvetítést az UEFA jogok értelmében csak Magyarország területéről lehet majd online nézni!)

Európa Liga: KRC Genk – Videoton FC, Genk, Cristal Arena, 21.05

A várható összeállítás:

Játékvezető: Laurent Duhamel (Emmanuel Boisdenghien, Christophe Capelli mindhárman franciák)

KRC Genk (belga): Van Hout – Dani Fernandez, Simaeys, Hamalainen, Koulibaly – Jose-Monrose, Buffel, Hyland, Gorius – De Ceulaer, Vossen

Videoton FC (magyar): Bozsovics – Stopira, Caneira, Vinicius, Brachi – Renato Neto, Tóth Balázs  – Oliveira, Sándor Gy., Gyurcsó – Nikolics

Ajánlott videó

Olvasói sztorik