Foci

Keddtől vehetünk jegyet a Videoton meccseire

Az Európa Ligában érdekelt székesfehérvári csapat először csak bérleteket árul majd a három hazai mérkőzésre, jövő keddtől.

A jegyértékesítés egy hétig tartó első fázisában tehát csak a csoportkör mindhárom székesfehérvári találkozójára érvényes bérlet vásárolható, melyek közül 4995 forint a legolcsóbb és 15 000 forint a legdrágább.

A második fázis szeptember 26-án kezdődik, akkortól lehet egyes találkozókra elővételes tikettet venni, melyek ára 2500 és 5000 forint között lesz. Akik meccsnapon váltanak belépőt, azok 2500 és 6000 forint között juthatnak hozzá.

Az értékesítés első szakaszában Székesfehérváron a VidiShopban, a Sóstói Stadion főpénztárában és a Premier jegyirodában, míg Budapesten a Broadway jegyirodáiban lehet bérletet vásárolni. A második fázisban további három székesfehérvári helyszínen, az Auchanban, a Tourinform irodában és az ÁKOS jegyirodában lehet hozzájutni a belépőkhöz.

A Videoton az EL csoportkörében október 4-én a portugál Sporting Lisboát, október 25-én a svájci FC Baselt, november 22-én pedig a belga Genket fogadja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik