Foci

Gera Zoltán: Nagyon jó csapatunk van

gera zoltán (gera zoltán, )
gera zoltán (gera zoltán, )

Majdnem tíz hónap után léphet pályára ismét a magyar válogatottban Gera Zoltán.

Legutóbb 2011 novemberében húzhatta fel a címeres mezt a West Bromwich Albion középpályása, de szeptember 7-én, Andorrában jó eséllyel újra megteszi ezt.

Gera Zoltán sérülés miatt nem játszhatott december óta, de már hetek óta teljes értékű edzésmunkát végez, és nagyon várja, hogy újból magára ölthesse a piros-fehér-zöld szerelést – írja az mlsz.hu oldal.

“Bizakodó vagyok, mert nagyon jó a csapatunk van, az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül a válogatott. Remélem, ez a sorozat leginkább abban különbözik majd a többitől, hogy nemcsak végig harcban leszünk a jó helyekért, de végül sikerül is elérni a célunkat. Nagy lökést adna, ha Andorra és Hollandia ellen is jó eredményt tudnánk elérni, konkrétabban fogalmazva: az andorraiakat meg kell verni, a hollandoktól pedig nem szabad kikapni” – mondta Gera.

Az Eb-selejtezők során is találkoztunk már a hollandokkal, idehaza nagy verést kaptunk, idegenben viszont jól helytálltunk, “csak” 5-3-ra kaptunk ki, Gera két gólt lőtt.

“Az előző világbajnokság ezüstérmese átalakuláson megy keresztül, sok új játékos érkezett a keretbe, ami nem biztos, hogy előnyös a számunkra. Mielőtt jövő héten találkozunk, láthatjuk a törökök elleni meccsüket, azt követően könnyebb lesz véleményt mondani jelenlegi erősségükről. Bizakodó vagyok, úgy gondolom, meg tudjuk szorongatni őket, akár meg is nyerhetjük a mérkőzést. Andorráról egyelőre semmit sem tudok, de a héten felkészülünk a játékából, és egy magabiztos, önbizalom növelő győzelemmel készülünk fel a jövő keddi, budapesti találkozóra” – fogalmazott a csapatkapitány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik