Foci

C. Ronaldo folyamatosan éhes

ronaldo (ronaldo, )
ronaldo (ronaldo, )

Brit sajtóértesülések szerint az angol bajnok Manchester City kész 95 millió fontot is kifizetni Cristiano Ronaldóért. A fizetését is megemelnék.

Ahogy vasárnap megírtuk, a Real Madrid portugál sztárja ugyan a hétvégén kettőt gurított a Granada ellen – ez volt a 150. és a 151. találata a királyi gárdában. Viszont góljainak nem nagyon örült, és idő előtt el is hagyta a pályát. Christiano Ronaldóval valami nincs rendben.

Azóta is megy a találgatás, hogy mi lehet a probléma. Mivel CR7 mindenben a legjobb akar lenni, állítólag nehezményezi, hogy nem ő a világ legjobban fizetett labdarúgója. A Granada elleni mérkőzést követően így nyilatkozott: “Szomorú vagyok, ha nem ünneplek egy gólt, az azt jelenti, nem vagyok boldog. Szakmai oka van, a Real Madridnál tudják, miért nem érzem jól magamat.”

Egy, a Daily Star honlapján olvasható cikk arról számol be, hogy az angol bajnok Manchester City kész 95 millió fontot is kifizetni Cristiano Ronaldóért. Ráadásul a manchesteri klub alaposan megemelné a portugál szupersztár jelenlegi fizetését. Tény, a portugál játékosnak több csapattársával ellentétben még nem ajánlottak új szerződést, és emiatt nem érzi a klub “törődését”.

C. Ronaldo szerződése ugyan 2015-ig szól, és a 10 millió eurós keresete igencsak magasnak számít, ennek ellenére nincs a legjobban fizetett labdarúgók között.

A világ legjobban fizetett labdarúgói:
1, Samuel Eto’ o – 20 millió euró – Anzsi Mahacskala (orosz)
2, Z. Ibrahimovic – 14,5 millió euró – PSG (francia)
3, W. Rooney – 13,8 millió euró – MU (angol)
4, Y. Toure – 13 millió euró – M. City (angol)
5, S. Agüero – 12.5 millió euró – M. City (angol)
6, D. Drogba – 12 millió euró – Shanghai (kínai)
7, F. Torres – 10,8 millió euró – Chelsea (angol)
8, Dario Conca – 10.6 millió euró – Guangzhou (kínai)
9, L. Messi – 10,5 millió euró Barcelona (spanyol)
10, C. Ronaldo – 10

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik