Foci

Cristiano Ronaldo elmenne a Realból?

Cristiano Ronaldo (Cristiano Ronaldo)
Cristiano Ronaldo (Cristiano Ronaldo)

Valami van a Real Madrid játékosával, de a Granada elleni győzelem és két gól után csak sejtelmesen nyilatkozott. A SkySports szerint távozna.

Kissé kedvetlenül játszott a vasárnapi bajnokin Cristiano Ronaldo, de ennek ellenére két gólt lőtt, és ennek köszönhetően a Madrid megszerezte első győzelmét a bajnokságban.

A portugált lecserélte José Mourinho, a Real vezetőedzője a meccs utolsó szakaszában, a játékos kissé sántikálva hagyta el a játékteret. Nem érkezett arról híradás, hogy megsérült volna CR7, de a meccs után sajtóbeszélgetés arra enged következtetni, hogy valami nincs rendben körülötte.

Az alábbi videóban elmondta, nincs jó formában, jó passzban, de a portugál válogatottal játszandó két meccs nagyon fontos számára. Kérdésre válaszolva hozátette, nagyon örül a 150. és a 151. bajnoki gólnak, de ez nem sokat számít, első a csapat.

Hogy miért nem ünnepelt a góljai után? “Ennek az az oka, hogy egy kicsit zaklatott és dühös vagyok, nem vagyok boldog mostanában” – mondta. Amikor az újságírók megkérdezték, Iniesta Év játékosa-díja van-e emögött, annyit mondott: “nem, annál sokkal fontosabb dologról van szó”.

Személyes dolog vagy szakmai? – kérdezték tovább. “Szakmai” – jött a válasz. “Itt a klubnál tudják, miről beszélek”.

Frissítés:

Később aztán a SkySports arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo találkozott Florentino Perez klubelnökkel, valamint Jose Angel Sanchez általános igazgatóval. Elmondta nekik, hogy el akarja hagyni a Real Madridot. Állítólag megromlott a viszonya néhány játékossal és nem érzi azt, hogy a klub megbecsüli.

Videó – a meccs utáni nyilatkozat:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik