Foci

Csak kapufáig jutott az Újpest és a Loki

Kabát Péter (kabát péter, )
Kabát Péter (kabát péter, )

Gólnélküli döntetlent játszott egymással az Újpest és a DVSC-TEVA a Megyeri úton az OTP Bank Ligában.

Pörgős meccset játszott egymással az Újpest és a Debrecen. Ugyan nagy gólszerzési lehetőség nem sok akadt az első félórában, ám lüktető volt a találkozó irama. A 31. percben aztán megszerezhette volna a vezetést a lila-fehér együttes, azonban Kabát 10 méterről Mészárosba lőtte a labdát. Végül a fővárosiak örülhettek, hogy nem került előnybe a Loki a szünet előtt, Bódi vezette a labdát majd bő 20 méterről lőtt, tekerése a kapufán csattant.

A második félidőben Bódi villant újra, ám szabadrúgása után a labda a keresztlécről a gólvonalra pattant. A 66. percben már a harmadik debreceni kapufát könyvelhettük el, a fejét kopaszra borotváló csapatkapitány, Szakály próbálkozása vágódott vissza a mezőnybe.

Az Újpest is közel járt a gólhoz, Kabát becsúszva próbált meg gólt szerezni, itt is a kapufa hárított. A 80. percben került először a kapuba a labda, Sidibe csúsztatott rá egy szabadrúgást, Coulibaly azonban lesen még beleért a gólba tartó labdába, Fábián játékvezető így jogosan nem adta meg a találatot. A hosszabbításban egy szöglet után Balogh tisztázott a gólvonalon, így maradt a 0-0.

Gólt ugyan nem láthattunk, de ez a 90 perc nem egy lapos 0-0 volt, akár többször is megrezzenhetett volna a háló, mivel mind a két együttes győzelemre játszott.

Eredmény – OTP Bank Liga, 6. forduló

Szusza Ferenc Stadion, 3617 néző, Vezette: Fábián Mihály

Újpest – DVSC-TEVA 0-0

Újpest: Balajcza – Szélesi, Aarab, Antón, Iandoli – Balogh B., Vasiljevic, Stanisavljevic, Christ – Kabát – Zaris (Horváth R., 77.) Vezetőedző: Jos Daerden

Debrecen: Poleksic – Bernáth, Simac, Mészáros, Korhut – Bódi (Kulcsár T., 79.), Spitzmüller, Szakály P., Yannick (Rezes, a szünetben) – Coulibaly, Sidibe Vezetőedző: Kondás Elemér

Sárga lap: Christ (64.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik