Foci

Történelmi lehetőség előtt áll a Videoton

Garancsi-Istvan(210x140)(1).jpg (garancsi istván, )
Garancsi-Istvan(210x140)(1).jpg (garancsi istván, )

A Videoton idegenben gólnélküli döntetlent ért el a török Trabzonspor ellen, óriási jelentőségű a csütörtöki visszavágó.

Garancsi István, a Videoton tulajdonosa Törökországban a helyszínen tekintette meg a 0-0-val zárult Trabzonspor-Videoton Európa Liga-playoff odavágót.

A székesfehérvári tulaj szerint az, hogy csapata nem rettent meg Trabzonban, egyértelműen a mögöttük álló egy évnek köszönhető.

„Az a szisztematikus és precíz munka, amit végzünk, talán most hozta meg a leglátványosabb eredményét… Amikor a török szurkolók a meccs után a Vidit felállva megtapsolták, az is leírhatatlan élmény volt – idézte fel a dicső pillanatokat Garancsi. – A fiúk kitűnő teljesítményt nyújtottak, amihez a Paulo Sousa vezette szakmai stáb hihetetlenül profi munkája is elengedhetetlen volt. Paulóék – szokás szerint – minden részletre kiterjedően készítették fel a fiúkat az ellenfélből, munkájukat az is dicséri, amit Torghelle Sanyi mondott a meccs után, hogy semmivel sem tudott meglepni minket a Trabzonspor, egyetlen váratlan húzásuk sem volt.”

Garancsi kiemelte, hogy a taktikai utasításokat a csapat fegyelmezetten valósította meg. Szerinte ma már sokan ezt a fegyelmet említik egyik védjegyükként.

„Az is önmagáért beszél, hogy az öt EL-meccsünkön mindössze egyetlen gólt kaptunk, és a veretlenségünket is őrizzük még.”

A Videoton tulajdonosa sok fehérvári nézőt vár, ennek érdekében kedvezményesen, a bajnoki jegyek árán lehet megvásárolni a belépőjegyeket.

Sándor György optimista

A Videoton középpályása, Sándor György abban bízik, hogy a csütörtöki mérkőzés egy nagyon hosszú folyamatnak nem a vége, csupán egy állomása lesz.

„Számunkra, játékosok számára mindennél fontosabb lesz ez a meccs, de úgy gondolom, a szurkolóknak és az egész városnak is az lesz. Mindannyian nagyon motiváltak vagyunk, és tisztában vagyunk azzal, hogy minek a kapujában állunk. Borítékolható, hogy lesznek nehéz pillanatok a csütörtöki meccsen, olyankor pedig igazán fontos számunkra az, hogy szurkolóink mögöttünk álljanak, és szurkolásukkal átsegítsenek minket a nehéz időszakon” – mondta Sándor György.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik