Foci

A Nemzeti Sport visszautasítja a Fradi vádjait

A sportnapilap azt állítja, nem lopták el idő előtt a Ferencváros szerveréről az egyik hírt.

Kapcsolódó cikkek

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, a Ferencváros büntető feljelentést tett a Nemzeti Sport Online ellen, mert a klub szerint még a megjelenés előtt közölt egy hírt a csapatról.

Történetesen a Videoton támadójának, Milan Pericnek a leigazolásáról tett ki – Kubatov Gábor FTC-elnök szerint a karanténban tartott elemek közül – hírt az NSO. A zöld-fehér klub szerint illetéktelenül behatoltak a klub szerverébe, így kerülhetett ki az információ.

Most a Nemzeti Sportot kiadó Ringier Kiadó Kft. közleményben reagál a történtekre, egyben visszautasítja a vádakat.

A Nemzeti Sport kiadójának közleménye

A Ferencvárosi Torna Club 2012. augusztus 27-én 17:31-kor kiadott közleményében valótlanul vádolta meg a Ringier Kiadó Kft. tulajdonában lévő Nemzeti Sport online kiadását, az nso.hu-t, amelyben kijelentette, feljelentést tesz számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése miatt, egyértelműen a nemzetisport.hu-t nevezve meg, mint elkövetőt.

A Nemzeti Sport szerkesztőségének közjegyző által is hitelesített bizonyítékok állnak a rendelkezésére, amelyek szerint a megnevezett, Milan Perics átigazolásával kapcsolatos cikkhez legális formában jutott hozzá, ugyanis az bizonyíthatóan nyilvánosan megjelent a fradi.hu weboldalon.

A Nemzeti Sport szerkesztősége, ahogy korábban is, most is a hivatkozás szabályait betartva közölte az információt. „A Ferencvárosi Torna Club hivatalosan még mindig nem kereste meg sem a Nemzeti Sport szerkesztőségét, sem a Ringier Kiadó Kft.-t, ennek ellenére megtesszük a megfelelő lépéseket, és készek vagyunk jogi útra terelni az ügyet az FTC közleménye nyomán.″

Mihók Attila a Ringier Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik