Foci

Usain Bolt megnézi a Manchester United meccsét

usain bolt (usain bolt, )
usain bolt (usain bolt, )

A jamaicai sprinter is ott lesz a Fulham elleni hazai mérkőzésen, amelyet a Premier League második fordulójában vív a United labdarúgócsapata.

Usain Bolt, a londoni olimpia háromszoros aranyérmese már évekkel eelőtt kijelentette, ő bizony szívesen lenne labdarúgó, de nem akárhol.

Kipróbálná magát a Manchester United együttesében, ez minden álma. A Vörös Ördögök rosszul kezdték a szezont, ugyanis az első körben kikaptak 1-0-ra az Everton otthonában.

A Fulham elleni hazai találkozón a javítás a cél, ott lesz a lelátón Bolt is. A csapatban pedig Robin van Persie, aki először játszik az Old Traffordon, mióta elhagyta az Arsenalt.

“Nagyon sok ember szeretne a Manchester Unitedben játszani, ezt a játékosügynökök mindig elmondják nekünk. Úgy vélem, az utóbbi időben egyre több labdarúgónak a pénz a fontosabb, ilyen értelemben a Manchester City előttünk jár, nem tudunk velük versenyezni. Ezért megható és jó érzés számomra, hogy Robin minket választott. Mindig is szerettem azokat a játékosokat, akik nem a pénzt helyezték előtérbe pályafutásuk során” – mondta a meccset felvezetendő Sir Alex Ferguson, a United menedzsere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik