Foci

„A Lokinak nem szabad félnie senkitől!”

Kű Lajos (kű lajos, )
Kű Lajos (kű lajos, )

Fegyelmezett védekezésre és bátor támadójátékra lesz szüksége Kű Lajos olimpiai ezüstérmes labdarúgó szerint az Európa-liga főtáblájáért küzdő Debrecennek csütörtök este a belga Brugge ellen.

Kű Lajos, aki három bajnoki címet nyert a belga együttes játékosaként, azt mondta: a Brugge erősebb csapat, mint a szintén belga Gent, melyet a Videoton búcsúztatott 4-0-ás összesítéssel az előző fordulóban.

„Jól ismerem a trénerüket, Georges Leekenst, pont akkor játszott a Brugge-ben, amikor én – mondta a 64 esztendős Kű Lajos, aki 1978-ban BEK-döntőben szerepelt a csapattal. – Kőkemény hátvéd volt, nagyon jó edző lett belőle. Érti a dolgát, és jó a csapata.”

Kű Lajos – aki 1972-ben az olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnoki negyedik válogatottnak is tagja volt – kifejtette: ezzel együtt is lehet esélye a hajdúsági együttesnek.

„A fociban minden megtörténhet, a Debrecen jó csapat, nem szabad félnie senkitől!” – tette hozzá.

A DVSC csütörtökön 20:30 órától Nyíregyházán fogadja a belga bajnokságban négy forduló után listavezető Club Brugge-t az EL-selejtező utolsó, 4. fordulójának első mérkőzésén. A találkozót a Duna TV közvetíti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik