Foci

Kórházban éjszakázott a Real Madrid védője

A bajnoki címvédő madridi focicsapat kőkemény bekkje, Pepe ütközött a Valencia elleni mérkőzésen Iker Casilasszal.

Hazai környezetben elért 1-1-es döntetlennel nyitott vasárnap a bajnoki címvédő Real Madrid, amelytől a Valencia rabolt el egy pontot. Ha mindez nem lenne elég, még Pepéért is aggódhatnak a fővárosiak.

A vendégek egyenlítő gólja előtt akadt egy kis kommunikációs gond a Real védelmében, aminek köszönhetően Iker Casillas a kapujából kirongyolva letarolta a portugált, valamint Xabi Alonsót. Pepét ápolni kellett, majd a szünetben le is cserélték, Raul Albiol érkezett a helyére.

Mint később kiderült, a luzitánt kórházba szállították és ugyan a vizsgálatok nem mutattak ki agyi sérülést, megfigyelésre bent kellett maradnia estére.

„Pepe kórházban van és megnézzük, hogyan alakul az állapota. Fontos láncszeme a csapatnak, ám az egészsége mindennél előbbre való” – mondta Cristiano Ronaldo.

Egyelőre nem tudni, hogy Pepe vállalni tudja-e a játékot a Barcelona ellen csütörtökön. A két ősi rivális előbb a Nou Campban, majd augusztus 29-én a Santiago Bernbéu Stadionban csap össze a spanyol Szuperkupáért.

Videó – Casillas letarolta Pepét (a videón 1:47-től):


Ajánlott videó

Olvasói sztorik