Foci

Bravúr lenne a Lokitól az EL-főtábla

A BL-selejtezőből kipottyanó Debrecen nem kiemeltként várja az Európa Liga playoff körének pénteki sorsolását.

Amint arról már írtunk, a magyar bajnok DVSC-TEVA kedden hazai pályán kikapott a BATE Boriszovtól, így hiába az idegenbeli 1-1-es döntetlen, a hajdúságiak búcsúztak a Bajnokok Ligája selejtezőjétől. Kesergésre azonban nincs idő, ugyanis a második számú európai kupasorozat, az Európa Liga playoff körében folytatja Kondás Elemér együttese.

Pénteken 13.30-kor, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában tartják majd a sorsolást, az pedig szinte száz százalék, hogy a Loki bivalyerős ellenfelet fog kapni, ugyanis a Debrecen nem kiemeltként várja a „golyózást”.

A következő csapatok már biztosan kiemeltként várják a sorsolást: Sporting Lisszabon (portugál), CSZKA Moszkva (orosz), PSV Eindhoven (holland), Girondins Bordeaux (francia), VfB Stuttgart (német), a Metaliszt Harkov (ukrán), AZ Alkmaar (holland), Clubbe Brugge (belga), Hapoel Tel-Aviv (izraeli), Lazio (olasz), Trabzonspor (török), Newcastle United (angol), Levante (spanyol) és a Dnyipro Dnyipropetrovszk (ukrán).

Nem semmi lista, hát még ha azt is idevesszük, hogy pár nagyágyú versenyben van már. Ilyen többek közt az olasz Internazionale, az angol Liverpool, a francia Olympique Marseille, valamint a spanyol Athletic Bilbao.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik