Foci

Garancsi izgul és gratulál a Lokinak

Garancsi István, a bajnoki ezüstérmes Videoton labdarúgócsapatának tulajdonosa szerint az idei és a tavalyi együttest össze sem lehet hasonlítani.

Csütörtökön a Vidi a Slovan Bratislavát látja vendégül a székesfehérvári Sóstói stadionban. Az apropó az Európa Liga-selejtező második körös párharca, melynek odavágóján 1-1-et játszottak a felek Pozsonyban.

A második mérkőzés kapcsán Garancsi István, a Videoton tulajdonosa nyilatkozott a vidi.hu-nak. Az üzletembernek tetszett az a fogadtatás, amit Szlovákiában kapott a csapat, úgy érezte, múlt héten kicsit közelebb került egymáshoz a két ország. Ezt szeretnék viszonozni.

„Nagyon készülünk a holnapi mérkőzésre, kollégáink azon dolgoznak, hogy minél több szurkoló kijöjjön a stadionba, és minél jobban érezzék magukat. A pályán játékban, a pályán kívül pedig szervezettségben akarjuk megmutatni, hogy hol tart ma a Videoton FC” – így Garancsi, aki a DVSC-TEVA továbbjutásához is gratulált.

„Egy magyar csapat, a Debrecen már továbbjutott, melyhez ezúton is gratulálok, csütörtökön pedig a Honvédon és rajtunk van a sor, hogy az országot méltóképpen képviseljük az európai kupasorozatokban.”

Arra a kérdésre, hogy tavaly vagy idén nyáron izgult jobban úgy válaszolt, hogy egyértelműen ebben az esztendőben:

„A két Vidit össze sem lehet hasonlítani. Egy küzdelmekkel teli év van mögöttünk, melybe rengeteg munkát fektettünk. Ennek a munkának pedig meg kell, hogy mutatkozzon az eredménye, és mikor máskor, ha nem egy Európa Liga-összecsapáson.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik