Foci

Nemsokára jegyárusítás az Izrael elleni meccsre

A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 15-én barátságos mérkőzést játszik Izraellel a Puskás Ferenc Stadionban.

A belépőjegyek árusítása július 23-án, hétfőn reggel 9 órakor kezdődik meg, jegyet váltani ezúttal is országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint a www.ibusz.hu internetes oldalon lehet – elhelyezkedéstől függően – 2000, 3000, 4000 és 7000 forintos áron.

A stadionban ezúttal is kialakítanak egy családi szektort, ahová 3-5 fős családok válthatnak belépőt. Itt a család férfi tagjának a jegye 3000 forintba kerül, a női családtag jegye ingyenes, a gyerek(ek) belépője 500 forint fejenként.

A gyerekszektorba csoportos kedvezményt biztosítanak, amelyet iskolák, egyesületek vehetnek igénybe, 16 éven aluli gyerekek számára. Itt a jegyvásárlás regisztrációhoz kötött: a gyermekjegyek@mlsz.hu email címen lehet jelentkezni, a sikeres igénylők a regisztrációra választ kapnak, hogy mikor, hol és hogyan vehetik át az igényelt jegyeket.

Minimum 10, maximum 50 darab belépőt lehet igényelni, minden negyedik gyerek után 1 felnőtt kísérő szükséges (a kísérő jegyét is bele kell számolni az igényelt mennyiségbe).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik