Foci

Lavezzi elköszönt Nápolytól s üdvözölte Párizst

Ezequiel Lavezzi  (Ezequiel Lavezzi )
Ezequiel Lavezzi  (Ezequiel Lavezzi )

Ezequiel Lavezzi megérkezett Párizsba és már a hivatalos bemutatáson is túlesett. Az argentin csatár elbúcsúzott Nápolytól és beszélt a francia fővárosiakhoz.

Már korábban köztudott volt, hogy a PSG komoly érdeklődést mutatott az argentin Ezequiel Lavezzi iránt. A 27 éves támadó vasárnap egyezett meg a francia bajnokság második helyezettjével. A futballistáért komolyan a zsebébe kellett nyúlnia a Carlo Ancelotti dirigálta együttesnek, ugyanis 30 millió euró körüli összeget utaltak át a Napoli számlájára.

A csatár négyéves szerződést írt alá a párizsiakhoz, ahol évi 5 millió eurót keres majd.

A 27 éves támadó weblapján hagyott üzenetet egykori csapata drukkereinek, és itt szólt néhány szót a PSG szurkolóihoz is.

Lavezzi üzenete a szurkolóihoz
Ma kezdődik új kalandom Párizsban. Boldog vagyok és izgatottan várom a következő napokat. Hamarosan francia nyelven is elérhető lesz a hivatalos oldalam, hogy a Paris Saint-Germain szurkolói is tudjanak követni a nem sokára rajtoló szezon során. Sok puszi, mihamarabbi viszontlátást a nápolyi drukkereknek. Az elmúlt öt év felejthetetlen számomra. Az egész életemben emlékezni fogok ezekre az esztendőkre. Amikor 2007 júliusában a Nápolyba kerültem, tudtam, hogy nagy kihívás előtt állok. Egy olyan városba érkeztem, aholDiego Maradona már kitörölhetetlen nyomot hagyott maga után. Hatalmas felelősséget éreztem. Az élethez hasonlóan a futballban sem tudod, hogy mit hoz a holnap. Az ajtót nyitva hagytam magam mögött, és ha nem is játékosként, de visszatérek még feleleveníteni a boldog pillanatokat, emlékeket. Egyes filozófusok sokszor mondják: „Nada es por siempre” („Semmi nem tart örökké”). Sajnos lehet, hogy igazuk van. De én megpróbálom ezt tagadni, mert ti, nápolyi barátaim mindig itt lesztek a szívemben.


Videó – az argentin labdarúgó a 11-es mezt kapta:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik