Foci

Brazíliába szerződött Seedorf

clarence seedorf (clarence seedorf, )
clarence seedorf (clarence seedorf, )

A veterán középpályás lesz a brazil liga legjobban fizetett külföldi játékosa, miután kétéves szerződést kötött a Botafogóval.

A klub szombaton hozta nyilvánosságra Clarence Seedorf átigazolását, akit ingyen szereztek meg, mivel a nyáron lejárt a szerződése az AC Milannál.

A 36 éves holland labdarúgó dél-amerikai szerződését szinte már kész tényként kezelte a sajtó, mindeddig csak a klub neve volt ismeretlen, ahol majd pályafutását folytatja a 87-szeres válogatott.

A Rio de Janeiro-i Botafogo lett végül a befutó, és a brazilok két szezonra szerezték meg Seedorf játékjogát. A játékos bemutatását egyelőre elhalasztotta az együttes, azonban annyit közöltek, hogy a középpályás lesz a legjobban fizetett külföldi labdarúgó a brazil Série A-ban.

Seedorfot korábban hírbe hozták David Beckham együttesével, a Los Angeles Galaxyval, és az angol élvonalba feljutott West Ham Uniteddel is. A holland középpályás 10 évig szolgálta a Milant, és két bajnoki címét és két BL-serleget nyert ez idő alatt a piros-feketékkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik