Foci

Dr. House is megadta volna az ukrán gólt

hugh laurie (hugh laurie, dr house)
hugh laurie (hugh laurie, dr house)

A legnépszerűbb amerikai kórházsorozat hősét megformáló Hugh Laurie egy kijevi bárban nézte végig az ukrán-angol meccset.

“Úgy vélem, hogy maguk megérdemelték volna azt a meg nem adott gólt” – nyilatkozta a Kijevben vendégeskedő, dr. House-t alakító angol színész.

Mint ahogyan arról bő terjedelemben beszámoltunk, Anglia 1-0-ra verte Ukrajnát a labdarúg-Eb csoportkörében, de az ukránoknak Kassai Viktor játékvezető, Vad II István alapvonali, valamint Ring József oldalvonali asszisztens sem “adott meg” egy gólt, amely Devic lövését követően született.

Hugh Laurie egy, a VIP-vendégek részére fenntartott, népszerű étteremben tekintette meg az ukránok és az angolok összecsapását.

“Azt hiszem, éppen whiskyt ittam jéggel valami bárban, aminek a nevére nem emlékszem” – mondta a színész, aki jelenleg blues-zenészi minőségben turnézik Európában. “Tulajdonképpen sajnálom, hogy ennyire megalázták önöket a saját pályájukon”.

Hugh Laurie a kijevi Ukrajna Palotában adott szerdai telt házas koncertjén is utalt az ominózus gólra. Az elsősorban Louis Armstrong és Joe Cocker dalaira épülő előadása közben váratlanul kihajította a kalapját a díszletek közé:

“Úgy láttam, hogy ez átment a vonalon” – jegyezte meg, és már bele is kezdett a következő nótába.

Kassai egyébként nem vezethet több mérkőzést az Eb-n, az UEFA hazaküldte. A magyar játékvezető egyébként fenyegetések és támadások kereszttüzébe került. Az eset kapcsán egyre jobban középpontba került a videóbíró bevezetésének kérdése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik