Foci

Sevcsenko megsérült, kihagyta a vasárnapi edzést

Andrij-Sevcsenko(210x140)(1).jpg (andrij sevcsenko, )
Andrij-Sevcsenko(210x140)(1).jpg (andrij sevcsenko, )

Bajban lehet az ukrán labdarúgó-válogatott, mert Andrij Sevcsenko játéka kérdésessé vált az Anglia elleni záró csoportmeccsen.

A 35 éves csatár pályára lépését sokan megkérdőjelezték Ukrajna első Eb-meccsén, ám a veterán támadó két gólt is szerzett, ezzel 2-1-re megverték a svédeket.

Andrij Sevcsenko azonban közel sem biztos, hogy ott lehet válogatottja mindent eldöntő utolsó csoportmeccsén az angolok ellen. Mind a svédek, mind a franciák ellen térdproblémára panaszkodott, az ukránok vasárnapi edzésén már nem is vett részt.

Az Ukrán Labdarúgó Szövetség szóvivője így nyilatkozott: „Sevcsenko a svédek ellen kapott egy rúgást a térdére, majd a franciák ellen még egyet majdnem ugyanoda. Nem tudott vasárnap edzeni, és azt kell mondjam, hogy szereplése kétséges kedden este. Az orvosok megvizsgálták és nyomban elkezdték a szükséges kezelést. Reméljük, hogy ott lehet az angolok ellen, de megismétlem, hogy játéka kérdéses”.

Ukrajna jelenleg három ponttal harmadik a D csoportban a hatpontos franciák és a négypontos angolok mögött, és muszáj nyerniük az utóbbiakkal szemben, ha ott szeretnének lenni a negyeddöntőben.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik