Foci

Juhász Roland hetekre kidőlt

Juhász Roland (juhász roland, válogatott, )
Juhász Roland (juhász roland, válogatott, )

A magyar válogatott csapatkapitánya izomszakadást szenvedett, felépülése egy hónapig is elúzódhat, így szóba sem jöhet a játéka az írek ellen.

A csehek elleni 2-1-es idegenbeli győzelem vezéráldozattal járt, a magyar válogatott újabb kulcsjátékosát veszítette el. A szünet előtt Juhász Roland egy ütközés után nem tudta folytatni a játékot, hordágyon kellett lehozni a pályáról.

Az első orvosi diagnózis alapján a 71. válogatott meccsén pályára lépő játékos (aki Nyilasi Tibort megelőzve a 16.) izomszakadást szenvedett a vádlijában, és ez több hetes hetes kihagyást von maga után.

“Sajnos az utóbbi időszakban komolyan sújtanak bennünket a sérülések, az első vizsgálat alapján úgy tűnik, Rolandnak beszakadt a vádlija, ezért a hétfői meccsen biztosan nem állhat a rendelkezésünkre, felépülése három-négy hétig is elhúzódhat – mondta Egervári Sándor szövetségi kapitány. – Nehéz megmondani, hogy az írek ellen kire számíthatunk, a következő egy-két napban meglátjuk, a játékosok milyen állapotba kerülnek hétfőre. A győzelem azért segít a regenerációban, remélem, megfelelő álapotban kezdhetjük el az írek elleni mérkőzést, remélem, hétfőn minél több néző támogat bennünket a Puskás-stadionban”.

Jó hír, hogy a prágai meccset kihagyó Koman Vladimir már tünetmentes, és az orvosi szakvélemény szerint várhatóan nem lesz akadálya a játékának hétfőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik