Foci

Egervári B terve Prágában

egervári-sándor (egervári sándor, futball, )
egervári-sándor (egervári sándor, futball, )

A szövetségi kapitány a vb-selejtezők majdani alapcsapatát építgette volna, de a sérülések miatt végül főleg az itthon játszókat próbálja ki a csehek ellen.

A magyar labdarúgó-válogatott csütrötökön érkezett meg Prágába, kora este Egervári Sándor a mérkőzés helyszínén, a Sparta Praga otthonául szolgáló Generali Arenában tartott edzést.

Ezúttal végre nem sérült meg senki, a hiányzók így is tekintélyes névsora (Hajnal Tamás, Koman Vladimir, Buzsáky Ákos, illetve a hosszabb ideje sérült Gera Zoltán és Rudolf Gergely) szerencsére nem bővült újabb labdarúgóval.

Az edzés előtt Egervári Sándor és Juhász Roland sajtótájékoztatón állt a média rendelkezésére.  A szövetségi kapitány elmondta: nagyon jó felkészülést jelent a soros feladatokra, hogy két olyan csapattal mérkőzünk meg, amelyek ott lesznek az Európa-bajnokságon, mert így lehet jól lemérni a válogatott pillanatnyi állapotát.

Egervári Sándor szerette volna azokat a labdarúgókat szerepeltetni, akik a vb-selejtezőkön az alapcsapatot alkothatják majd, de erre a sérülések miatt nem lesz lehetőség. Arra azonban igen, hogy a hazai bajnokságban kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosok is megmutassák magukat.

Juhász Roland szerint a játékosok kíváncsian várják, mire lesznek képesek az Európa legjobbjai közé tartozó ellenfelekkel szemben, és mindenki örül annak, hogy az őszi tétmeccsek előtt komoly játékerőt képviselő csapatokkal mérkőzhet meg a válogatott.

Angol bíró fúj a prágai meccsen

A magyar válogatott pénteken 19 órakor mérkőzik meg az Eb-résztvevő csehekkel.

A találkozót az angol Lee Probert vezeti, asszisztensei honfitársai, Stuart Burt és Jake Collins lesznek. A negyedik játékvezető feladatait a cseh Libor Kovarik látja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik