Foci

Büntetőt hibázva ikszelt a Santander

A spanyol labdarúgó-bajnokságban a ligautolsó Racing Santander úgy játszott 1-1-es döntetlent a Getafe ellen, hogy kihagytak egy tizenegyest.

Már csak azt sem lehet mondani, hogy mindenáron szüksége lett volna a három pontra a santanderieknek, ugyanis három fordulóval a bajnokság vége előtt tizenkét pont volt a hátrányuk a bennmaradást érő helyen álló Villarreáltól. Ellenben a Getafénak jól jött volna mindhárom egység, ugyanis négy ponttal voltak lemaradva az Európa Liga selejtezős helytől.

Az összecsapás első félidejében ennek ellenére a vendégek domináltak, és a 25. percben tizenegyeshez jutottak, ami végül kimaradt. A fordulás után a hazaiak is kaptak egy büntetőt, azonban a madridiak magyar származású játékosa, Miku nem hibázott, így előnyt szerzett a Getafe (1-0).

Hat percet fociztak a srácok a madridi forróságban, amikor egalizált a santander: Sampiero passzát Pape Diop küldte a gólvonal mögé. A folytatásban a felek mindent megtettek azért, hogy ne döntetlen legyen a találkozó végeredménye, ez azonban nem sikerült nekik, így a Getafe feljött a 10. helyre, míg a Santander továbbra is utolsó, és biztos kieső.

 

Eredmény – Primera Division, 36. forduló
Getafe-Racing Santander 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Miku (59.-büntetőből), illetve Pape Diop (65.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik