Foci

Dzsudzsák egy lépésre első orosz sikerétől

A Dinamo Moszkva labdarúgócsapata egy szenzációs fordításnak köszönhetően ott lesz az Orosz Kupa döntőjében. Dzsudzsák Balázs kezdőként egy félidőt játszott.

A magyar válogatott szélső a kezdőben kapott helyet a Volga Nyizsnyij Novgorod elleni mérkőzésen, melyen a hazai Dinamo Moszkva a 19. percben hátrányba került Karyaka találata után. Dzsudzsák Balázsék hiába tettek meg mindent, a szünetig nem sikerült az egyenlítés. Honfitársunk pár veszélyes beadással jelentkezett, de számára 45 perc után véget ért a találkozó, lecserélték a szünetben.

Sokáig úgy tűnt, hogy a bajnokságban a kiesés elkerülése ellen küzdő Volga hatalmas bravúrt végrehajtva kiharcolja a fináléba jutást, ám a hajrában minden megváltozott. Misimovic a 73. percben értékesített egy büntetőt, majd Voronin öt minutummal a rendes játékidő vége előtt beállította a 2-1-es végeredményt.

Nem vár könnyű feladat a Dinamóra a jekatyerinburgi döntőben, ugyanis május 9-én az FC Rostov elleni elődöntőt 2-0-ra megnyerő Rubin Kazany lesz az ellenfél.

Eredmények – Orosz Kupa, elődöntők
Dinamo Moszkva – Volga Nyizsnyij Novgorod 2-1 (0-1)
Rubin Kazany – FC Rostov 2-0 (0-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik