Foci

Balotelli szezonja véget ért

Roberto Mancini, a Manchester City edzője kijelentette, a csapat nyáron megválna a balhés támadótól.

A tréner továbbá hangsúlyozta, idén már nem akarja többet pályára küldeni Balotellit, éppen elég gondja volt vele az elmúlt hetek során. Legutóbb például az Arsenal ellen elveszített találkozón őrült módjára viselkedett a pályán, többször is sérülést okozhatott volna ellenfelének, végül a 90. percben kapta meg a piros lapot.

“Hat mérkőzésünk van hátra, de Mario egyiken sem fog játszani” – nyilatkozott Mancini, majd folytatta: “Elképzelhető, hogy eladjuk őt a szezon végén, mivel egyébként kiváló képességű játékos. Akár az utolsó pillanatban is képes arra, hogy betaláljon. Ennek ellenére ha engedném játszani, kockáztatnánk a csapategységet, mivel akármikor kiállíthatják.”

A vezetőedző azért bízik abban, hogy ha nem is a Citynél, de más csapatnál megváltozik az olasz légiós:“Megvédem őt, mert egyébként jó srác. De ha így folytatja, akkor elpazarolja a tehetségét. Ha ő ezt két év után sem érti (Balotelli 2010-ben került a Cityhez), akkor nem tehetek semmit. Remélem képes lesz belátni, hogy ezt így nem csinálhatja tovább. Sajnálom őt ezért.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik