Foci

Viccet űzött szurkolóival a manchesteri hátvéd

Joleon Lescott, a Manchester City labdarúgója a Twitteren tette közzé, hogy egy bizonyos „Lemsip" nevű gyógyszert vett magához. Nos, ez a gyógyír a Premier League tiltott listáján szerepel...

A 29 éves bekknek több mint százezer követője olvashatta kedden közzétett bejegyzését: „Meggyógyulok, aztán megint megfázom és nem, ez nem egy férfi influenza lányok… Húsleves és „Lemsip” 48 órán keresztül, és máris fitt leszek.”

A focista perceken belül rengeteg aggódó választ kapott megjegyzésére, melyben a tiltott megfázás elleni gyógyszert említette. Erre Lescott egy másik bejegyzéssel reagált: „Ellenőrizni fogjuk a „Lemsip”-et a csapatorvossal, mert nagyon megijesztettetek.”

Később még egy kommentárt közölt a Twitteren: „Ne aggódjatok, nem vettem magamhoz „Lemsip” gyógyszert, úgyhogy kezdhetnek izgulni azok az újságírók, akik jelentettek a Futball Szövetségnél, hogy nem megengedett anyaghoz nyúltam.”

A klub aggodalmát fejezte ki, mire ő elmondta, csak viccelődött a bejegyzéssel, de inkább egy whiskey-s puncsot kellett volna innia.

A pánikkeltés könnyen ment az angol fiúnak, hiszen Koló Tourét, a City elefántcsontparti focistáját a szövetség egy éve hat hónapra tiltotta el, miután evett felesége diétás piruláiból.

A City jelenleg képtelen nélkülözni Sergio Agüerót, akin egy orvosi baklövést követően egy lábspray miatt ütöttek ki súlyos allergiás tünetek.

Az FA hivatalos válaszában figyelmeztette a játékosokat, hogy egyeztessenek orvosukkal, mielőtt bármilyen gyógyszert is a szájukba vennének.

Lescott így tehát elérhető csapata vasárnapi találkozójára, amikor Londonban, az Arsenal vendégeként bajnoki mérkőzésen lépnek majd pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik