Foci

Csank János lett a Gyirmót vezetőedzője

Soós István távozása után a rutinos Csank János veszi át a labdarúgó NB II. Nyugati csoportjában második gyirmót irányítását.

A feljutást tűzte ki célul a Gyirmót ebben az évben is a labdarúgó NB II.-ben, ugyanakkor szembe kellett néznie azzal, hogy az MTK éppen ebben a csoportba “esett ki” az első osztályból.

A fővárosiak jelenleg 9 ponttal vezetnek a Gyirmót előtt,ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak. A Győr melletti kis falu csapata sok pontot veszített, legutóbb is kettőt, hiába az NB I.-esfocistákkal teletűzdelt keret. Soós Imre vezetőedző távozott is, helyére pedig most Csank János került.

A vezetők először Csertői Aurélt, a Győrtől távozó szakembert próbálták megnyerni a feladatra, de ő azt nem vállalta el.

“Évek óta figyeltem a Gyirmótot és most alakult így, hogy a tulajdonosok megkerestek, így szívesen vállaltam el a feladatot. A nyugati csoportot ismerem, sok mérkőzést láttam. A célok Gyirmóton jók, és ráadásul ez nem egy átlagos NB II-es csapat, hiszen jó játékosok alkotják a keretet. Sok játékost ismerek, hiszen találkoztam velük első ligában is. A célok változatlanok és megpróbálunk felkerülni, ami érdekes feladatnak tűnik” – nyilatkozta Csank a gyirmótiak weboldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik