Foci

Szalai örül is, meg nem is

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai csalódottan nyilatkoztak a bolgárok elleni 1-1-es döntetlen után.

Amint arról írtunk, Egervári Sándor csapata idei első meccsén egészen a hajráig vezetett a visszatérő Szalai Ádám góljával, ám a mieinknek végül be kellett érniük egy 1-1-es döntetlennel a győri ETO Parkban.

A mainzi csatára a találkozót követően az mlsz.hu-nak elmondta, találatának örül, ám mégsem felhőtlenül boldog, a meccs egészét tekintve csalódott: „Ennél sokkal jobban kellett volna játszanunk. Az első félidő elején és végén voltak helyzeteink, de ettől eltekintve az előre való játékban keveset mutattunk. Számomra negatív meglepetés volt a mérkőzés, de nem a bolgárok játéka, hanem a saját teljesítményünk miatt, arra számítottam, hogy többet fogunk támadni, de ezúttal az ellenfél játszotta a futballt” – értékelt Szalai.

A szünetben beálló Koman Vladimir is hasonló véleményen van, szerinte gyengén szerepelt a gárda és ezt a mérkőzést jobb lesz minél előbb elfelejteni.

„Nem tartom jobb csapatnak a bolgárokat nálunk, de ezúttal fejben nem voltunk megfelelően felkészülve, a vendégek koncentráltabban, fegyelmezettebben játszottak. Ezen a mérkőzésre nem tudtunk felpörögni, hasonló hibát nem szabad elkövetnünk a jövőben.”

Juhász Roland szerint ha másra nem, arra mindenképpen jó volt ez a mérkőzés, hogy rámutasson a hibákra. Az Anderlecht bekkje szerint egygólos előnyben okosabban kellett volna játszania az együttesnek, csapatként kellett volna védekezni, ám ez nem működött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik