Foci

Két csatárral fogadjuk Bulgáriát

Egervári Sándor szövetségi kapitány a korábban még sosem látott Szabics Imre, Szalai Ádám kettőssel vág neki a szerdai mérkőzésnek.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a reggeli átmozgató edzést követően kijelölte az este 18 órakor kezdődő Bulgária elleni összecsapás kezdőcsapatát. A mieink egy vadonatúj csatársorral állnak ki Győrben, Szabics Imre és Szalai Ádám ugyanis korábban még nem alkotott párost.

“Miután a keret javarészt a tavalyi csapatra épül, a kezdőben sincs nagy meglepetés. Visszatért Pintér Ádám, aki az utóbbi hónapokban sérülése miatt nem játszhatott a válogatottban, valamint helyet kap az együttesben Buzsáky Ákos is, aki jó formában szerepel a Queens Park Rangersben, és kíváncsi vagyok rá, hogyan tud beilleszkedni ebbe a fontos csapatrészbe” – mondta az mlsz.hu-nak Egervári.

A válogatott délután indul el a Telki edzőközpontból Győrbe, a 18 órakor kezdődő találkozó helyszínére, és másfél órával a kezdő sípszó előtt érkezik meg az ETO Parkba.

A magyar labdarúgó-válogatott szerdai kezdőcsapata

Bogdán Ádám – Varga József, Korcsmár Zsolt, Juhász Roland, Kádár Tamás – Hajnal Tamás, Pintér Ádám, Buzsáky Ákos, Dzsudzsák Balázs – Szabics Imre, Szalai Ádám

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik