Foci

Buzsáky pluszmunkája, előbb nyit szerdán az ETO Park

Buzsáky Ákos tart a sérüléstől, ezért korábban kezdi az edzéseket a bolgárok ellen készülő válogatottal is, hogy ízületei kellően bemelegedjenek.

A Bulgária elleni szerdai, győri meccsre készülő labdarúgó válogatott egyik tagja mindig jóval a többiek előtt bukkan fel az edzéseken.

Buzsáky Ákos, angol élvonalbeli Queens Park Rangers középpályása minden egyes edzést szűk félórával hamarabb kezd meg a többieknél, vagy a konditeremben, vagy a pályán végez speciális bemelegítő gyakorlatokat.

“Erre a külön bemelegítésre szükségem van ahhoz, hogy az edzéseken komfortosan érezzem magam – mondta különleges szokásáról a középpályás. – Korábban többször gond volt a bokámmal és a térdemmel is, ezért különösen fontos számomra, hogy a lábaim tökéletesen ráhangolódjanak az edzésekre. Minden egyes edzés előtt elvégzem ezt ezeket a gyakorlatokat, alaposan bemelegítem az izmokat is, mert csak így tudom nyugodtan, sérülésveszély nélkül elvégezni az edzésmunkát.”

Fél órával hamarabb nyitják szerdán a kapukat Győrben
A bolgárok elleni szerdai felkészülési mérkőzésre kiadott jegyeken 16.30-as kapunyitás szerepel, de a telt ház miatt az ETO Parkba már 16 órától be lehet menni.
A győri stadionban beléptető rendszer működik, az ezen való áthaladás időt vesz igénybe, de a 16 órás kapunyitás lehetőséget teremt arra, hogy mindenki kényelmesen, időben elfoglalja a helyét a lelátón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik