Foci

A Real Madrid 13 éves játékost igazolhat

Brazil források szerint a Real Madrid labdarúgócsapata ajánlatot tehet egy bizonyos Luiz Henrique dos Santosnak. A srác 13 éves.

Csodagyereknek tartják a brazil Luiz Enrique dos Santost. A fiatal labdarúgó-palánta a YouTube-on látható videón hívta fel magára a figyelmet, ahogyan ez mostanában jellemző.

A Real Madrid is szemezget az internetről, és próbajátékra hívták a brazil tehetséget. Amaro dos Santos, az édesapa így vall a fiáról: “Amikor észrevettem, mennyire tehetséges a fiam, azonnal vettem egy kamerát, hogy segítsem az előremozdulásban. Feltettem egy felvételt a YouTube-ra, az emberek megnézték, és lám, ma itt tartunk. Otthagytam a munkám, a családom, az otthonom, hogy az ő karrierjét ápoljam”.

A srác, akit csak Petynek becéznek a Flamengo egykori játékosa, Dejan Petkovic után, kellő önbizalommal is rendelkezik: “Szerintem jól szerepeltem a gyakorláson. A többiek nagyon gyorsak voltak, és technikailag is ügyesek. A nyelv egy kicsit fura, de megértettem mindent. Úgy érzem, megmutattam, mit tudok, élveztem a dolgot”.

A Real Madrid most ajánlatot tehet a srácért, de egy ideig még csak amatőr státuszban foglalhatja le. Korábban a Real Betis is próbálkozott megszerezni Petyt, de nem tudtak megegyezni a felek az anyagiakban.

Videó a csodagyerekről:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik