Foci

Guardiola lehet a megoldás az Arsenalnál?

Nem meglepő, hogy az Ágyúsok hétvégi botlása után a sportvilág elkezdett spekulálni, hogy ki követheti Arséne Wengert a csapat kispadján.

A legmeghökkentőbb információk szerint Pep Guardiola lehet az utódja a francia trénernek. A Barcelona menedzserének az idény végén lejár szerződése csapatával, s ha addig nem hosszabbít, akkor szabadúszóvá válik.

„Nem lehetek egy ilyen céltudatos klubnál edző, anélkül, hogy biztos lennék benne, hogy meg tudom csinálni” -nyilatkozott a spanyol szakember. „Egyelőre még nem tudom, mit hoz a jövő. Hogyha döntök, értesítem róla a csapatot is. Ahhoz, hogy meghosszabbítsam kontraktusomat, éreznem kell, hogy helyes döntést hozok. Négy éve vagyok Barcelonában, és nem szeretnék semmit elkapkodni.”

Az Arsenal a hétközi Milan elleni zakó után szombaton a Sunderland ellen kiesett az FA-kupából is, ami azt is jelentette, hogy az együttes nagy valószínűség szerint idén sem nyer semmit. Arséne Wenger az idény végéig szinte biztos, hogy marad, de sorsa nyártól a klubvezetéstől függ.

Érdekesség, hogy korábban a gall szakembert a katalánok ősi riválisával, a Real Madriddal hozták szóba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik