Foci

Megállíthatatlan a Real

A Real Madrid hazai pályán 4-0-ra verte a Racing Santandert a spanyol labdarúgóbajnokságban. A blancók előnye így már 13 pont a Barcelona előtt.

Szűk hat percre volt szüksége a Real Madridnak ahhoz, hogy megszerezze a vezetést hazai pályán a Racing Santander ellen, Cristiano Ronaldo fejjel volt eredményes.

A vendégek esélyei a pontszerzésre a 39. minutumban szálltak el, amikor Cisma kezezésért megkapta a második sárgáját, így már igen korán tíz emberre fogyatkozott a Racing. Xabi Alonso passza után még az első felvonásban kihasználta az emberelőnyt a fővárosi gárda, Benzema növelte kettőre a különbséget.

A második félidő is a Realról szólt, José Mourinho legénysége teljes mértékben dominálta a játékot. A 73. percben a nem sokkal korábban csereként beálló Angel Di María a tizenhatos előteréből lőtt a hosszúba. A pontot az i-re Benzema tette fel, a Madrid 4-0-ra nyert.

A Real újabb sikere:

A blancók így 13 pontos előnyre tettek szert az ősi rivális, egyben címvédő Barcelonával szemben. A katalánok vasárnap este a Valenciát fogadják a hétvége spanyol rangadóján.

Korábban a Getafe és az Espanyol meccselt egymással. A madridi és a barcelonai csapat találkozóján 1-1-es döntetlen született, a vendégektől Galan Inigót a 81. percben kiállították.

Eredmények – La Liga, 23. forduló
Real Madrid – Racing Santander 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Ronaldo (6.), Benzema (45., 89.) Di María (73.)
Piros lap: Cisma (39.)
Getafe – Espanyol 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Miku (70. – 11-esből) illetve Vazquez (66.)
Piros lap: Galan Inigo (81.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik