Foci

Gólképtelen maradt a Juventus

Döntetlen játszott a Parma otthonában a Juventus az olasz labdarúgó-bajnokságban.

A 21. fordulóból a havazás miatt elhalasztott Parma-Juventus találkozó pótlására került sor szerdán, ezúttal nem okozott fennakadást az időjárás.

A vendégek már a találkozó elején közel jártak a gólhoz, Chiellini fejese azonban a jobb oldali kapufán csattant. A Juventus irányította a játékot, többet birtokolták a labdát, a Parma leginkább a kontrákban bízhatott.

Pirlo szabadrúgása centikkel kerülte el a bal felső sarkot, a vendégek képtelenek voltak a gólszerzésre.

A második félidőben akadtak lehetőségek a hazaiak előtt is, főleg Giovinco volt aktív, nehezen tudták tartani, egyszer még egy tizenegyest is reklamáltak a Parma játékosai az apró termetű játékos megmozdulása után.

A Juve hiába próbálkozott, Giaccherini ziccerben is hibázott, majd Pirlo jól helyezett lövését tolta szögletre a hazai kapus. A volt Milan-játékos a végén még helyzetbe kerülhetett volna, de inkább tizenegyest próbált meg kiharcolni, a bíró sípja azonban néma maradt.

A végeredmény 0-0 lett, a Juventus továbbra is veretlen, de nem tudták visszaelőzni a Milant a tabella tetején. Igaz, Antonio Conte csapatának még egy elmaradt mérkőzést pótolnia kell.

Az Atalanta-Genoa találkozót szintén szerdán pótolták, ezen a hazaiak 1-0-ra nyerni tudtak Marilungo góljával.

Eredmények – Serie A, 21. forduló (pótolt mérkőzések)
Parma-Juventus 0-0
Atalanta-Genoa 1-0 (0-0)
Gólszerző: Marilungo (78.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik