Foci

Wenger válthatja Mourinhót?

"Nem tudom, hogy én ülök-e majd a Real Madrid kispadján a következő szezonban" - mondta José Mourinho.

Ez ugyan sokra még nem engedne következtetni, de némely külföldi lap már a portugál szakember utódjainak nevét is tudni véli. A dailymail.co.uk arról ír, hogy Arséne Wenger vagy a német válogatott irányítója, Joachim Löw érkezik Madridba.

Állításaikat arra alapozzák, hogy Florentino Perez elnökben elfogyott a bizalom Mourinho iránt, amikor csapata a Király Kupában hazai pályán 2-1-re kapott ki a rivális Barcelonától, múlt szerdán.

Annak ellenére, hogy a királyi gárda öt ponttal vezeti a spanyol bajnokságot, több olyan eseményről is hallani a háttérben, ami mind Mourinho távozásának hírét erősítheti. Ilyenek például a rendszeres vitái az öltözőben több spanyol válogatott játékossal, köztük Sergio Ramosszal és Iker Casillasszal.

Előbbivel sajtómegnyilvánulásai miatt, utóbbival pedig az öltözőben valamilyen apró-cseprő dolgon kaptak össze, márpedig tudjuk, hogy a portugál mesternek nem kell a szomszédba mennie a csípős megjegyzésekért.

Wenger, akit Florentino Perez elnök régóta szeretne megszerezni magának, 2009-ben már visszautasította egyszer a királyiak ajánlatát, ám most a dúsgazdag klub bízik abban, hogy a Bajnokok Ligája-szereplés, a rengeteg igazolásra költhető pénz és egy új kihívás odacsábítja az Arsenal mesterét.

Annál is inkább, mert az Arsenal az utolsó három mérkőzésén kikapott, így a bajnokságban lassan olyan hátrányt szed össze a Chelsea-vel szemben, hogy búcsút mondhat a Bajnokok Ligája-szereplésnek.

(Fotók:AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik