Foci

Big come back!

Hosszú sérülés és némi mellőzés után csattanós választ adott a QPR magyar légiósa. Ő lett a Sky Sport szavazásán a hét legjobbja.

Amióta kinevezték Mark Hughes-t a Queens Park Rangers menedzserévé Buzsáky Ákos megtáltosodott. Azt régóta sejtettük, hogy nem a magyar válogatott játékos futballtudása kopott meg sérülését követően, sokkal inkább a Neil Warnocknak, a QPR egykori menedzsernek nem tetszett valami Ákosban…

Bár Buzsáky tökéletesen felépült sérüléséből, ennek ellenére Warnock alig játszatta, december végére már a keretből is kikerült. Hughes azonban már debütáló meccsén bizalmat szavazott neki, a Newcastle ellen egyből kezdő volt, majd a hétközi FA kupa meccsen is játszott, míg hétvégén élete első premier league gólját is megszerezte egy tökéletesen kivitelezett szabadrúgással.

Buzsáky gólja 0:25-től

Mások is felfigyeltek és értékelik Buzsáky teljesítményére. A Sky Sports hétről hétre több kategóriában választja meg a Premier League legjobbjait. Szombati teljesítménye alapján a csatorna a Buzsáky Ákost választotta a hét legjobbjának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik