Foci

Aczél beperelte a Halit

Az edzősködéstől eltiltott Aczél Zoltán a munkaügyi bíróságon beperelte a Haladás Sopron Bankot. A klub ezt megerősítette.

Kapcsolódó cikkek

A fogadási csalással gyanúsított szakembert a Magyar Labdarúgó Szövetség eltiltotta a munkától, ezt követően a vasi klub is megvált tőle. A haladas.hu cikke szerint Aczél Zoltán nem hagyta válasz nélkül a dolgokat és beperelte az együttest.

A honlap megkeresésére Tóth Miklós, a szombathelyiek ügyvezetője megerősítette a hírt, minderről a tulajdonosokat és a klub ügyvédjét is tájékoztatta már. Azt, hogy milyen indokkal perel Aczél azonban nem árulta el.


Mint ismert
, a trénert november 30-án, egy Videoton elleni kupameccset követően vette őrizetbe a rendőrség és csak december 9-én engedték szabadlábon. A szakvezetőt azzal gyanúsítják, hogy – még a Siófok trénereként – 2009-ben elfogadta játékosai, Sütő László és Horváth Gábor ajánlatát, amely arra vonatkozott, hogy fejenként 3-4000 euró ellenében legalább két góllal elveszítik a Honvéd-Siófok Magyar Kupa- és a Zalaegerszeg-Siófok bajnoki mérkőzést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik