Foci

Így karácsonyozott Dzsudzsák Orbánnal

Az orosz bajnokság szünetében Dzsudzsák Balázs a Puskás Akadémia karácsonyi ünnepségének volt a díszvendége.

Kapcsolódó cikkek

A válogatott legnépszerűbb játékosát menedzsere, Vörösbaranyi József is elkísérte Felcsútra, ahol nem akármilyen program várta.  A helyi hagyományok szerint Tanár-Diák focimeccset rendeztek, s Balázs erre volt hivatalos.

A szakadó esőben rendezett kétszer húsz perces mérkőzésen Dzsudzsák a legfiatalabb akadémista korosztályt, az U15-ösöket erősítette. A Tanároknál 5-ös mezben Orbán Viktor miniszterelnök is megcsillogtatta tudását, igaz csak egy félidőt vállalt.

Balázs, ha már eljött Felcsútra, adott egy káprázatos gólpasszt Péter Bencének és Bíró Imre is megtudhatta, milyen az a balos, amelyikkel többek között a finneknek is betalált.

S hogy mi lett a végeredmény? Dzsudzsák sima győzelmet emlegetett, de Gellei Imre szakmai igazgató szerint 4-4 került a „jegyzőkönyvbe”, így nem szakadt meg a Tanárok 2008 óta tartó veretlenségi sorozata.

De nem csak a „rangadón” találkozott Balázs Orbán Viktor miniszterelnökkel, hanem a mérkőzést követő karácsonyi ünnepségen is, ahol dedikált válogatott mezt ajándékozott az Akadémia alapítójának. A közönségnek elmondta, hogy örömmel tett eleget a felcsúti felkérésnek. „Január elején kell visszatérnem az Anzsihoz, dubaji és törökországi edzőtáborban készülünk a tavaszi rájátszásra. A rövid karácsonyi szünet alatt próbálok pihenni, feltöltődni, hogy sikeres legyen a tavaszi folytatás!”


Ajánlott videó

Olvasói sztorik