Foci

Ezúttal nem hibázott az Inter

A milánóiak hazai pályán verték 2-0-ra a Fiorentinát az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.

Az Udinese elleni hazai vereség után ismét saját közönsége előtt bizonyíthatott az Inter a Serie A-ban, ezúttal a kék-feketékhez hasonlóan eddig nem túl fényesen szereplő Fiorentina érkezett Milánóba.

Ha az Inter még szeretne felzárkózni az élmezőnyhöz, minden megszerezhető pontra szükségük lehet, szombaton este is ebben a tudatban léphettek pályára.

Az első félidőben sokáig nem született gól, de még a szünet előtt sikerült megszereznie a vezetést Claudio Ranieri csapatának. Egy előreívelt labdára Pazzini startolt, az olasz válogatott csatár kissé éles szögből talált a vendégek kapujába.

A második félidőben hamar megduplázta az előnyt az Inter, ezúttal Nagatomo volt eredményes.

Az előző fordulóban az AS Romát 3-0-ra elpáholó Fiorentina erejéből ezúttal a szépítésre sem futotta. Az Inter 2-0-s sikerének köszönhetően a kilencedik helyre ugrott előre a tabellán, megelőzve a firenzeieket, akik jelenleg a tizenkettedik pozíciót foglalják el.

Eközben a hazai pályán eddig pontot sem vesztő Palermo otthon kapott ki 1-0-ra a kiesőhelyen álló Cesenától. A meccs egyetlen találatát Mutu szerezte.

Eredmények – Serie A, 15. forduló
Internazionale-Fiorentina 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Pazzini (41.), Nagatomo (49.)
Palermo-Cesena 0-1 (0-0)
Gólszerző: Mutu (63.)
Kiállítva: Munoz (63., Palermo)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik