Foci

A Honvéd zavarba jött saját góljaitól

A Honvéd csúnyán elhibázta a Haladás elleni hazai meccset, Supka Attila és Aczél Zoltán is enyhén fenyegető nyilatkozatot tett.

Az OTP Bank Liga 17. fordulójának nyitómeccsén a Honvéd két góllal is vezetett a Haladás ellen, de a vendégek egyenlíteni  tudtak.

2-2-vel zárult a furcsa találkozó, a szombathelyiek szépítő gólja közvetlenl a szünet előtt esett, az egyenlítő találat pedig a 90. percben.

Az egy-egy pont egyik csapatnak sem jó, a két edző a mérkőzésről és egyben a számukra véget ért őszi szezonról is nyilatkozott, meglehetősen morcosan.

A nagyobb méreg Supka Attilát, a Honvéd vezetőedzőjét érte, hiszen 2-0-ról vesztettek pontokat, pedig a dobogóért zajó versenyfutásban minden pici pontocska számít.

“Furcsa módon mi jöttün zavarba attól, hogy már az első félidőben két góllal vezettünk a Haladés ellen. Néhányan azt hitték, hogy már nyertünk, pedig az igazság az, hogy végig pocsékul játszottunk, rengeteget hibáztunk” – mondta Supka Attila, a fővárosiak trénere, akinek a szezon első felével kapcsolatban is felemás a véleménye, hiszen, bár az élmezőny stabil tagja a Honvéd, a bravúrsikerek mellett több kötelező győzelmet elpackáztak a piros-feketék.

“Értékelni fogjuk a félszezont, és eldöntjük, kik azok, akik segítették a csapatot, és kik, akik nem” – jelezte Supka.

Szombathelyi sorstársa, Aczél Zoltán megdöbbenve figyelte, mit művel a Hali a meccs elején, annak azért természetesen örült, hogy az ellenfél nem tudta megőrizni előnyét. Ha viszont az őszt nézi, nem lehet elégedett.

“Alulmúltuk önmagunkat a szezon első felében, tavasszal több szerepet kapnak a fiatalok” – nyilatkozta Aczél Zoltán.

A mérkőzés összefoglalója:

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik