Foci

Nem jön vissza Újpestre a legenda

Az Újpest új tulajdonosa nem tudta meggyőzni Fazekas Lászlót, hogy munkát vállaljon a Megyeri úton.

Roderick Duchatelet a nemrég tett bejelentésének megfelelően a hazaérkezése után a lehető legrövidebb időn belül találkozott Fazekas Lászlóval – írja a klub weboldala.

Az Újpest FC tulajdonosa a személyes beszélgetés során arról kívánt egyeztetni a 31 éve Belgiumban élő, 92-szeres válogatott és 9-szeres magyar bajnok labdarúgójával, hogyan tudná segíteni az Újpest FC munkáját és fejlődését a jövőben.

“Kedden találkoztam Fazekas Lászlóval, akivel nagyon jó hangulatú beszélgetést folytattunk. A több órás találkozó során szóba került a karrierje, a magyar futball, az Újpest FC, és természetesen az is, miként tudnánk együtt dolgozni a jövőben.

Abban állapodtunk meg, hogy mivel a jelenlegi, feszes költségvetésünk nem teszi lehetővé egy sportigazgató alkalmazását, ebben a bajnoki szezonban nem dolgozunk együtt. Ugyanakkor mindketten nyitottak vagyunk a közös munkára, és a jövőben szeretnénk megtalálni azt a megoldást, amellyel egymás munkáját segíthetjük” – nyilatkozta a lilák belga tulajdonosa.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik