Foci

Tőzsér újra a kezdőben

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a Lengyelország elleni kezdőcsapatot.

Szövetségi kapitányunk öt helyen változtatott a Liechtenstein elleni kezdőn, Varga József, Vanczák Vilmos, Laczkó Zsolt – vagyis szinte a komplett védelem -, Koman Vladimir és Sándor György is a pályán lesz a kezdő sípszó pillanatában, Poznanban.

Újra bizalmat kapott Tőzsér Dániel, a Racing Genk légiósa, aki a pénteki találkozón jó játékkal tért vissza a nemzeti csapatba. A kapuban ezúttal is Bogdán Ádám kezd, ám minden bizonnyal csereként ezúttal is szerephez jut majd Király Gábor, aki így befogja Grosics Gyulát a válogatottsági rangsor harmadik helyén.

Délelőtt fél 11-kor taktikai megbeszélés szerepelt a programban, ezen Egervári Sándor elemezte a lengyel csapat játékát és ismertette az esti kezdőt. A megszokott délelőtti séte ezúttal elmaradt a ködös, rossz idő miatt. Ünnepeltek is a játékosok, Eisemann László, a válogatott masszőre Liechtenstein ellen 225. alkalommal segítette a nemzeti csapatot.

A magyar együttes mérlege kiváló Lengyelország válogatottja ellen, az eddig 31 mérkőzésből 20-at is a mieink nyertek.

A magyar válogatott esti kezdője

Bogdán Ádám – Varga József, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Laczkó Zsolt – Koman Vladimir, Sándor György, Tőzsér Dániel, Dzsudzsák Balázs – Gera Zoltán, Priskin Tamás

(A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja elsőre az Újpest védőjét, Lipták Zoltánt tüntette fel a védelem tengelyében, azóta kiderült, hogy Vanczák Vilmos kocog ki a többiekkel a kezdő sípszóhoz.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik