Foci

Ifjabb Bene Ferenc a Pápa új vezetőedzője

Az U18-as válogatottat irányító szakember lesz Véber György utódja a Lombard Pápa csapatánál a labdarúgó OTP Bank Ligában.

A hét edzőváltással kezdődött a labdarúgó NB 1-ben, azon belül is az utolsó öt meccsén mindössze két pontot szerző Lombard Pápánál.

Három év után közös megegyezéssel szerződést bontottak Véber Györggyel, ahogyan arról mi is elsők között beszámoltunk.

Szerda délután aztán a csapat hivatalos weboldala közölte, hogy az U18-as válogatott jelenlegi szövetségi edzője, a korábban a BKV Előrénél dolgozó ifjabb Bene Ferenc ül le a csapat kispadjára.

Bene Ferenc elköszönt az U18-as válogatottól
A sors érdekessége, hogy Bene szerdán még az U18-as válogatottat irányította Izrael ellen. A telki mérkőzésen a csapat második alkalommal is legyőzte a vendégeket, ezúttal 2-0-ra.
Hétfőn Dorogon 1-0-ra nyertünk.  Bene Ferenc elégedetten nyilatkozott a válogatottról, amely ebben az összeállításban játszott: Banai Dávid – Botka Endre (Zámbó Dániel, 76.), Szilvási Péter, Baki Ákos, Hangya Szilveszter (Csemer Gyula, 76.) – Kelemen Márk, Pintér Ádám (Berki István, 82.) – Barcsay Márk (Nagy Erik, 58.), Huller Ádám (Bolyki Andor, 58.), Bese Barnabás – Szenes Bence.
“Hasonlóan a hétfői meccshez, ez is egy nagyon jó iramú találkozó volt, ami sok energiát kivett a játékosokból” – értékelt a mérkőzés után Bene Ferenc. “Maximális szervezettséggel futballoztunk, szükség volt minden játékos egy-egy bravúrjára a kétgólos győzelemhez. Időnként tetszetősen játszottunk, úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak, és egyben köszönöm futballistáim elmúlt másfél éves munkáját, sok sikert kívánok minden játékosnak jövőbeli pályafutásához” – így a Lombard Pápa új vezetőedzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik