Foci

Visszaköltözik a tv2-re a Bajnokok Ligája

Információink szerint a közvetítési jogok tulajdonosa nehezményezte a televízió korábbi döntését, hogy Pro4 nevű kábel csatornájára száműzte a közvetítéseket.

Jövő héten kedden, vagyis október 18-án a hongkongi akciófilmek kedvelőinek legnagyobb bánatára már nem a Fenevad gyomrában című filmet vetíti a csatorna, hanem 20 óra 45 perctől a Napoli – Bayern München mérkőzés lesz műsoron.

Ezzel párhuzamosan ha már van Pro4, és olyan jól bepromózták, ott is közvetítik a meccset. Sőt, úgy tudjuk, hogy a Pro4-en 23 órától még egy mérkőzést adnak, persze felvételről.

A tv2 szeptember elején jelentette be, hogy mostantól – igaz 16:9-es képarányban -, de nem a főcsatornáján adja a meccseket. A döntést akkor sokan az elmaradó nézetség miatti, jogos üzleti döntésnek értékelték. Most azonban kiderült, hogy a tv2 nem dughatja el a közvetítéseket, mert a jogtulajdonos nem járult hozzá.

A Pro4 pont a BL-meccsek miatt több kábelszolgáltató műsorába is bekerült. Ennek ellenére a Hír24 forrásai szerint nem a kis kábelcsatorna promóciója volt a tv2 célja.

Úgy tudjuk, hogy a közvetítéseket továbbra is Hajdú B. István vezeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik