Foci

Válogatott: lábgolf és bizakodás

A magyar labdarúgó-válogatott Kisorosziban footgolffal múlatta az időt, miközben mindenkinek a finnek elleni meccsen jár az esze.

Az Egervári-csapat kétnapos laza összetartással, villámregenerációval látott neki a finnek elleni, jövő keddi Eb-selejtezőre való felkészülésnek. Ennek részeként a gárda a kisoroszi golfpályán egy rájuk szabott sporttal, a footgolffal ütötte el a déli órákat.

A játékosok láthatóan felszabadultan próbálták a labdát bepasszolni a lyukba, de a közben elejtett nyilatkozatokban nem a lábgolfé volt a főszerep.

Koman Vladimir arról ábrándozott, hogy lesz tétje a jövő keddi, finnek elleni meccsnek: „Remélem, a finnek tudnak pénteken pontot lopni a svédektől, és lesz rá esélyünk, hogy a továbbjutás reményével lépjünk majd pályára.”

 

Egervári Sándor szövetségi kapitány nem az esélyekről, a tennivalókról beszélt.

„Kétnapos regenerációs programmal indítottunk, a cél az volt, hogy a játékosok jól érezzék magukat, és kicsit pihenjenek. Szerdától már komolyabb edzéseink lesznek, pénteken pedig megnézzük ellenfelünket, a finn válogatottat. Minden egyébtől függetlenül az a dolgunk, hogy a lehető legjobban felkészüljünk belőlük”.

Dzsudzsák harci lázban ég

Dzsudzsák Balázs hivatalosan is felgyógyult kulcscsonttöréséből, és teljes erővel a finnek elleni fellépésre koncentrál.

„Nagyon örülök, hogy játékra alkalmasnak találtak. Az ezt bizonyító felvételt kiküldjük az Anzsinak is, hogy ott is miharabb játszhassak. Egyelőre azonban a finnek elleni mérkőzés a lényeg, illetve drukkolni fogunk ellenfelünknek, hogy pénteken nekünk kedvező eredményt érjenek el Svédország ellen.

Visszatérve az állapotomra, sérülésem után azt javasolták, hogy pihenjek, én azonban minél hamarabb újra harcra kész akartam lenni, ezért mindent megtettem, gyógytornára jártam, gondolom, ennek is köszönhető a vártnál gyorsabb felgyógyulásom.

Természetesen játszani szeretnék a finnek ellen, az elmúlt két napban még érehetően vigyáztak rám a csapattársak, de most már teljes értékű munkát végezhetek” – nyilatkozta Dzsudzsák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik